m

    michael.urrutia

    1 year ago
    Anyone else noticing brutal load times of prefect cloud? It had been getting stuck perpetually loading, but if I close chrome and re-open it works immediately.
    to note, it’s the only tab on my chrome browser having difficulties
    nicholas

    nicholas

    1 year ago
    Hi @michael.urrutia - I'm not able to reproduce this at the moment but I can look into it; can you provide your system details so I can reproduce? OS/Browser and browser version
    Felix V

    Felix V

    1 year ago
    Same issue here. opens fine in an incognito tab. windows 10/Chrome Version 91.0.4472.106 (Official Build) (64-bit) While troubleshooting. I noticed that chrome was running an update. As soon as the update finished and I restarted chrome... all is back to normal... using prefect cloud btw...
    nicholas

    nicholas

    1 year ago
    Thanks for the report @Felix V - it's possible you're both running into an issue with session expiration not being handled properly; if so, that's something we have a fix in the pipeline for. Once that's released I'd be curious if you continue to experience issues
    Zach Schumacher

    Zach Schumacher

    1 year ago
    I was seeing the same thing yesterday, seems better for me today tho (on safari)
    m

    michael.urrutia

    1 year ago
    sorry for the delayed follow up. here’s my chrome version
    Version 90.0.4430.212 (Official Build) (x86_64)
    @nicholas any insight into what that would be released?
    nicholas

    nicholas

    1 year ago
    No worries, thank you! I'd expect that to be released Friday at the latest (perhaps sooner depending on testing)