Thread
#prefect-community
    Joshua Greenhalgh

    Joshua Greenhalgh

    3 months ago
    Morning - where there any issues with cloud this morning? I have a flow that failed (sent no slack message) - error was;
    raise ClientError(result["errors"])
    prefect.exceptions.ClientError: [{'path': ['secret_value'], 'message': 'An unknown error occurred.', 'extensions': {'code': 'INTERNAL_SERVER_ERROR'}}]
    Anna Geller

    Anna Geller

    3 months ago
    I see no issue in the system - is everything working now? can you narrow down the time you had this issue (ideally in EST time)?
    I will then communicate this with the infra team to check this, thanks for reporting your issue
    Joshua Greenhalgh

    Joshua Greenhalgh

    3 months ago
    can give you the flow_run id?
    Anna Geller

    Anna Geller

    3 months ago
    sure that would be great - so this is just one flow run that had issue?
    Joshua Greenhalgh

    Joshua Greenhalgh

    3 months ago
    yeah but only one that ran in that hour
    And yeah everything is working now!
    Anna Geller

    Anna Geller

    3 months ago
    weird, I'm getting no logs and nothing about this flow run - did you delete it by any chance?
    I talked to the infra team and everything seems to be and have been healthy, likely a transient issue with API requests - will let you know if we know more
    Joshua Greenhalgh

    Joshua Greenhalgh

    3 months ago
    I was asleep when it ran...I see it in my UI
    Anna Geller

    Anna Geller

    3 months ago
    thanks for the info
    Kevin Kho

    Kevin Kho

    3 months ago
    we’ve been seeing this a bit but didn’t have bandwidth to tackle because of the 2.0b6 release. it’s now being explored since we added additional logging around these errors