Thread
#prefect-community
    f

    Frederick Thomas

    3 months ago
    Hi all< We're attempting to use the Docker agent but have run into a problem: the test flow that we created is registered to a local agent. Could you please assist. Thanks!
    Anna Geller

    Anna Geller

    3 months ago
    can you elaborate? are you using Prefect 2.0 or 1.0?
    generally speaking in 1.0 the run_config and corresponding label is the right place to tell Prefect which agent should pick up this flow run
    if you want to switch a flow that used to run on a local agent to Docker agent, you would usually switch the run config from LocalRun to a DockerRun - does this already answer your question?
    f

    Frederick Thomas

    3 months ago
    Hi @Anna Geller, how would we add a label to an agent??
    Anna Geller

    Anna Geller

    3 months ago
    f

    Frederick Thomas

    3 months ago
    Thanks Anna!! We have it. Take care.
    j

    Jason Noxon

    3 months ago
    Hi, @Anna Geller, or @Kevin Kho! We have an additional question. We successfully registered our flow with the correct agent (thank you). The issue we're having is that when the flow gets run in docker, we get a ModuleNotFoundError when it tries to use our flow. Is there any special parameters we need to keep in mind when registering a flow to use DockerRun?
    Kevin Kho

    Kevin Kho

    3 months ago
    I think this is what you are running into?
    j

    Jason Noxon

    3 months ago
    I'll take a look!