Thread
#prefect-ui
    s

    Sean Caldwell

    4 months ago
    Hey, is anyone having any issues with the UI? It is not showing me what flows are running and the schematic has everything as pending even tho the logs show tasks are running, failing or completing. If anyone knows of on going issues that would be great:
    Anna Geller

    Anna Geller

    4 months ago
    Can you provide more info about your setup? Can you share the output of
    prefect diagnostics
    ? what agent type do you use?
    if you are on Prefect Cloud, you can also share the flow run ID, which you can find in the URL of the flow run page
    Jenny

    Jenny

    4 months ago
    Hi Sean! Also interested which logs you are referring to? Are they the UI logs?
    s

    Sean Caldwell

    4 months ago
    Hey thanks for coming back to me - I am just about to head out but the flow id is: c407646b-50d1-444e-85be-e645d2ba3461 The logs I am referring to are the UI logs. It seems like the schematic and timeline are lagging behind the actual tasks. As it has since updated but the timeline order is not correct. It was a good 20 mins plus into the run before these started to update and visualise the run. We are using a prefect Agent on K8s and I am not able to run prefect diagnostics right now.
    Jenny

    Jenny

    4 months ago
    Thanks Sean.
    Jeff Brainerd

    Jeff Brainerd

    4 months ago
    I am also on Prefect Cloud and I am seeing similar symptoms β€” i.e. multiple flow runs that appear not to be correctly reporting.
    Some report running a task (for much too long) when I can see via the dask UI that nothing is running, and alternately some flows that are actively running tasks (verified thru dask UI) that Prefect is reporting running no tasks.
    Jenny

    Jenny

    4 months ago
    Thanks Jeff. We’re looking into it now.
    k

    Karl Tremblay

    4 months ago
    I can confirm that we are also experiencing the same behaviour as Jeff Example of a flow run cd0905b7-d88e-40ab-9e39-bade7c2a2a4e The job is marked as success, but multiple task are 0 tasks completes. I was able to confirm that each of the tasks completed in the job itself and were successful.
    Anna Geller

    Anna Geller

    4 months ago
    We are aware of the issue and are investigating it - we'll update once we know more
    We've updated the status page - we'll update it as soon as the issue is resolved
    Jeff Brainerd

    Jeff Brainerd

    4 months ago
    Thanks for the update @Anna Geller!
    s

    Sean Caldwell

    4 months ago
    Thanks for the updates everyone!! Glad it is not just us...
    Anna Geller

    Anna Geller

    4 months ago
    The issue has been resolved now, we've updated the status page
    Jeff Brainerd

    Jeff Brainerd

    4 months ago
    Thanks @Anna Geller! I can confirm things look better on our end.
    Anna Geller

    Anna Geller

    4 months ago
    thanks, everyone for your patience while we were working on resolving that and thanks @Jeff Brainerd for confirming it works fine now
    s

    Sean Caldwell

    4 months ago
    Yip same for me thanks so much guys such a quick turn around, on a Sunday too!!!