https://prefect.io logo
Title
b

Ben Ayers-Glassey

10/17/2022, 4:37 PM
Prefect 2's UI seems to show me a mostly-blank page (only the menu & navbar are rendered). https://app.prefect.cloud/ I can check the boxes for 2 workspaces: "benzestyai" and "Zesty AI" (my company), but it doesn't change the blankness of the middle part of the page. I have one coworker (@Timothy Tse) who is setting up Prefect 2 for our organization, and he can see everything fine. Any tips, or ideas for what might be going wrong? I should mention, there was one time where I refreshed https://app.prefect.cloud/, and actually saw a little diagram in the white space, showing presumably flow runs or something rendered as little coloured marks. But then I refreshed again and it went away forever. >_> Edit: cleared my cookies and it worked now. 😂
1
j

Jenny

10/17/2022, 5:09 PM
Hi @Ben Ayers-Glassey! We believe this is from a bad service worker so although a hard refresh should clear it, to remove the problem we advise also unregistering service workers. To do that you can: 1. Open the dev console 2. Go to Application 3. Select Storage 4. Make sure 'Unregister service workers' is selected 5. Click 'Clear site data' and then refreshing the screen. I made a little video to help with that: https://www.loom.com/share/dafeab2bab59436b8f724a420820a3f9
b

Ben Ayers-Glassey

10/17/2022, 5:11 PM
Oh cool! I'll have a look, thank you. 🙂
j

Jimmy Le

10/17/2022, 9:44 PM
yesss this has been plaguing me for days! glad i searched this
🚀 1
🙂 1