https://prefect.io logo
Title
c

Cab Maddux

05/15/2020, 2:03 PM
Hi, we're seeing some issues with Prefect cloud, none of our registered flows are available in the cloud UI as of about 30 minutes ago
z

Zachary Hughes

05/15/2020, 2:09 PM
Hi @Cab Maddux, sorry you're seeing this! We've identified the issue and it looks like our API is intact and the issue is a UI query, so your flows should still be running as expected. In the meantime, we're working on getting a hotfix out for the UI ASAP.
j

John Ramirez

05/15/2020, 2:14 PM
I am seeing issues with Cloud App stablity
c

Cab Maddux

05/15/2020, 2:15 PM
Thanks Zach and John, we've seen a few issues in flows as well
z

Zachary Hughes

05/15/2020, 2:16 PM
Thanks for bringing those to our attention, John and Cab. Taking a look at those issues now.
k

Kostas Chalikias

05/15/2020, 2:36 PM
Presumably this is the same kind of problem?
Browser getting a 404 it seems^
n

nicholas

05/15/2020, 2:38 PM
You're right @Kostas Chalikias - we're having some intermittent interruptions at the moment but should be back up shortly!
k

Kostas Chalikias

05/15/2020, 2:40 PM
Rooting for you!
🙂 2
c

Chris Vrooman

05/15/2020, 2:56 PM
I’m also seeing a problem with flow registration this morning. I’m assuming this is also related though. 🧐
File "/Users/chrisvrooman/opt/miniconda3/envs/prefect/lib/python3.7/site-packages/prefect/client/client.py", line 610, in register
project = self.graphql(query_project).data.project # type: ignore File “/Users/chrisvrooman/opt/miniconda3/envs/prefect/lib/python3.7/site-packages/prefect/client/client.py”, line 226, in graphql raise ClientError(result[“errors”]) prefect.utilities.exceptions.ClientError: [{‘message’: ‘Response not successful: Received status code 400’, ‘locations’: [], ‘path’: [‘project’], ‘extensions’: {‘code’: ‘INTERNAL_SERVER_ERROR’, ‘exception’: {‘name’: ‘ServerError’, ‘response’: {‘size’: 0, ‘timeout’: 0}, ‘statusCode’: 400, ‘result’: {‘errors’: [{‘extensions’: {‘path’: ‘$.variableValues’, ‘code’: ‘validation-failed’}, ‘message’: “no such type exists in the schema: ‘project_bool_exp’“}]}}}}]
n

nicholas

05/15/2020, 2:59 PM
Hi @Chris Vrooman - you're correct, that looks to be related to the disruptions we're seeing, sorry for that! Will notify as soon as possible.
@Chris Vrooman are you still running into that issue?
c

Chris Vrooman

05/15/2020, 3:07 PM
I believe it may be fixed now! Will test further soon.
c

Cab Maddux

05/15/2020, 5:53 PM
@Zachary Hughes now when logging in get a 'Let's start by naming your team' page
z

Zachary Hughes

05/15/2020, 5:56 PM
Hi @Cab Maddux, do you mind DMing me your user email or tenant name? Taking a look now.
For folks following along at home, this issue has been resolved.
:upvote: 1