Thread
#prefect-community
    r

    Riley Hun

    1 year ago
    Would really appreciate some assistance on this issue I'm experiencing with my prefect deployment. I am able to register it fine, but it fails to run:
    AttributeError: 'FunctionTask' object has no attribute task_run_name. Did you call this object within a function that should have been decorated with @prefect.task?
    I've encountered this error before and usually it's due to version conflicts. This time, I can confirm that all my prefect versions are consistent between my local machine and docker images. I also submitted the flow using the same prefect version
    0.13.18
    . My prefect server is hosted on kubernetes, and I'm submitting my flow using docker storage from my local machine. When I bash into my docker container, I can see that the flow is indeed there. I'm able to run the flow against the Dask Cluster no problem.
    Chris White

    Chris White

    1 year ago
    Hi Riley, that attribute was only added in
    0.13.10
    so this does suggest a version mismatch somewhere. In particular, this suggests you registered a flow with
    0.13.10
    and ran it with
    0.13.8
    r

    Riley Hun

    1 year ago
    Hi @Chris White, I ended up re-deploying the k8s prefect server. The UI and the Agent were both using
    0.13.18
    when I had checked, but just to be sure I re-deployed and the issue seems to have been resolved. I'm not sure what happened to be honest. But no issue anymore.
    Chris White

    Chris White

    1 year ago
    Glad you got it sorted it out!