t

    Trevor Kramer

    1 year ago
    I frequently can't load cloud.prefect.io. I get blinking dots forever, Doing a hard reload doesn't help. Has anyone else run into this?
    nicholas

    nicholas

    1 year ago
    Hi @Trevor Kramer - would you mind direct messaging me your email so I can look into this?
    Nelson Griffiths

    Nelson Griffiths

    1 year ago
    I had similar issues to this @Trevor Kramer. When I switched to incognito mode on Chrome it came up for me again. I wonder if it is something with cookies or something similar?
    nicholas

    nicholas

    1 year ago
    It does indeed look to be a cookies issue - incognito worked for @Trevor Kramer as well. We're looking into a long-term fix for this, thanks for the report!
    emre

    emre

    1 year ago
    I'm getting these too when opening a prefect server page, which was extra odd to me. It waits for some time, then redirects to the cloud login screen. Logging into my trial cloud account redirects me back to server, so no big issues for me, but it was very weird.
    nicholas

    nicholas

    1 year ago
    @emre which version of Server are you running?
    emre

    emre

    1 year ago
    where can I check for an exact version? In the
    prefecthq/server
    container:
    prefect version
    outputs: 0.14.17+3.g4b51b5193 last release on
    Changelog.md
    was on April 27, 2021
    s

    Sean Perry

    1 year ago
    You get dots? I frequently get trapped on Flow result pages that will not load and I get a completely empty page.
    emre

    emre

    1 year ago
    @Sean Perry I get dots, then get redirected to cloud login, after login get redirected back to server to an empty page. Switching the UI to cloud and then back to server fixed the empty page issue for me. I didn't realize I had an empty page issue as well because I accidentally found that hack lol.
    Mahesh

    Mahesh

    1 year ago
    Am also facing this same cookies issue with prefect server as well.