Sagun Garg

    Sagun Garg

    1 year ago
    Hi Everyone, I am sure I am making a small mistake here somewhere. After I run creating the tenant command
    $ prefect backend server && prefect server create-tenant --name default --slug default
    This is the error I get on my CLI
    raise ClientError(result["errors"])
    prefect.utilities.exceptions.ClientError: [{'message': '[Errno -2] Name or service not known', 'locations': [{'line': 2, 'column': 5}], 'path': ['create_tenant'], 'extensions': {'code': 'INTERNAL_SERVER_ERROR', 'exception': {'message': '[Errno -2] Name or service not known'}}}]
    I am getting this error in my prefect-graphql container
    2021-02-07 01:57:13[Errno -2] Name or service not known7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13GraphQL request:2:37e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:131 | mutation ($input: create_tenant_input!) {7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:132 | create_tenant(input: $input) {7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13| ^7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:133 | id7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13Traceback (most recent call last):7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13File "/usr/local/lib/python3.7/site-packages/graphql/execution/execute.py", line 628, in await_result7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13return await result7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13File "/prefect-server/src/prefect_server/graphql/extensions.py", line 52, in resolve7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    2021-02-07 01:57:13result = await result7e86527e64b44aa992ab290af4938b13
    I have setup prefect-server on AWS Fargate ECS using the docker-compose.yml as a guidleine to create my own task definition where I am doing a multi-container setup with ENV defined in Key, Values of each container. I think there is some issue in ENV Hasura Admin Secret in prefect-graphql, prefect-apollo as I see some errors in headers while the tenant is being created. So I have removed the Hasura Admin password from my prefect-hasura container. I am still getting the above errors. ANY HELP IN THIS REGARD WILL BE APPRECIATED...I THINK I AM 1 STEP AWAY FROM SEEING PREFECT-SERVER RUN AGAIN 🙂 I HAD IT RUNNING BEFORE BUT HIT THIS ISSUE.
    Josh Greenhalgh

    Josh Greenhalgh

    1 year ago
    Have you set;
    PREFECT__CLOUD__GRAPHQL