Thread
#prefect-ui
    Rachel Funk

    Rachel Funk

    1 year ago
    Hey! I'm getting an error on a flow run that I have never seen before in the UI:
    Failed to load and execute Flow's environment: FileNotFoundError(2, 'No such file or directory')
    When I try to isolate where it's coming from, the logs won't load on the UI. When I check the Activity tab, I don't see any tasks. I'm not sure what might be causing the issue. Does anyone have experience with this error in the UI?
    Kevin Kho

    Kevin Kho

    1 year ago
    Hey @Rachel Funk, is your flow simple enough to share?
    Rachel Funk

    Rachel Funk

    1 year ago
    Unfortunately not, it's ~450 lines.
    but I was looking in github at new changes we rolled out and noticed this:
    Would having a newline at end of file break my flow?
    this is one of two changes we just rolled out before this issue presented. Otherwise, nothing else has changed on our end.
    Kevin Kho

    Kevin Kho

    1 year ago
    No it probably won’t. What Storage are you using and RunConfig?
    Zach Schumacher

    Zach Schumacher

    1 year ago
    are you using a k8s run and trying to use a path for your job template? I got that error when my path was incorrect or the flow didn’t have access to the path
    Rachel Funk

    Rachel Funk

    1 year ago
    apologies for the delay. I forget to check this slack. Storage = Local RunConfig = I think Dask Executor, but we actually don't have RunConfig set up in our scripts, as I see it outlined here. I think because the flows were set up over a year ago.... May that also be contributing to this issue? We haven't had any issue before the last few days, but I'm not sure if your team's recent release may have broke something in our setup.
    Kevin Kho

    Kevin Kho

    1 year ago
    Gotcha so when you store it Locally, is the agent running on the same machine?
    Zach Schumacher

    Zach Schumacher

    1 year ago
    can you give some code snips of where you have file IO?