m

    Marwan Sarieddine

    7 months ago
    Hi folks, is there a reason why a flow’s automation would only show on the main dashboard but not under the flow page’s automation tab ?
    Anna Geller

    Anna Geller

    7 months ago
    it actually should, I briefly tested that by creating one from the main dashboard and it also shows on the flow page
    m

    Marwan Sarieddine

    7 months ago
    Please see the attached screenshots
    (thank you for looking into this) - any reason why that might be the case ? (note I created these automations programmatically using the graphql API)
    Anna Geller

    Anna Geller

    7 months ago
    perhaps you have the same flow name in 2 projects and the automation was linked to the wrong one? otherwise, it may be a bug, so you can submit a Github issue in the UI repo
    m

    Marwan Sarieddine

    7 months ago
    nope it is the correct flow name - and I verified the automation works…
    Ok I will start a gitlab issue for this soon …
    Jenny

    Jenny

    7 months ago
    Hi @Marwan Sarieddine - the load time for automations on the flow page can be long because we need to do multiple queries and filtering. Is it possible that the automation hadn't loaded yet? I've added a PR to improve the loading logic on that page.
    m

    Marwan Sarieddine

    7 months ago
    Hi @Jenny thank you for following up on this thread. So I see the spinner on the flow page automation tab; it stops after a short amount of time, but I don’t see the automations getting loaded. I waited for ~20 min now and I still don’t see them loaded. I do see errors in the console for some requests (see the attached screenshot)
    Jenny

    Jenny

    7 months ago
    🤔 sorry - I've tested with several flows and types of automations and that one I can't recreate. If you want to add a github ticket we can track it and see if we can get any more info.