• sark

    sark

    2 years ago
    hi guys i have everything set up fine from
    prefect server start
    and registered some flows but when i run them they never start (always “late”) i have also started agents with
    prefect agent start
    and
    prefect agent start docker
    but the agents just keep polling and fail to find any flows how can i check that the server sees the agent or the agents see the servers?
    sark
    Dylan
    15 replies
    Copy to Clipboard
  • g

    Greg Desmarais

    2 years ago
    @Marvin, please pick me
  • Marvin

    Marvin

    2 years ago
    Incredible. The contest is even worse than I thought it would be. I'll still enter you to win, @Greg Desmarais
  • Anish Chhaparwal

    Anish Chhaparwal

    2 years ago
    Hello, I've set up prefect version 0.13.5 on a ec2 instance and trying to connect to graphql api via the ui. I fire up the server using --ui-port 8888 to change the default port from 8080 to 8888 and have set up the config file as shown in the image. When i browse to the UI i am unable to connect to graphql endpoint. it shows unable to connect to Http://Http😕/<IP_address>:4200. I am unable to get rid of the extra Http😕/ even when setting endpoint using the dashboard on prefect UI. Been adviced to check if apollo is exposed correctly on the machine im running on. I cannot find the default port for apollo. Do the --server-port tags in prefect server start refer to apollo? How I could set up apollo endpoint using the cli... something on the lines of prefect server start --ui-port- 8888.
    Anish Chhaparwal
    nicholas
    11 replies
    Copy to Clipboard
  • Michael J Hall

    Michael J Hall

    2 years ago
    Hello. First time prefect user attempting to get it started on RHEL 7.8 Linux and I am getting the following error messages:
  • Michael J Hall

    Michael J Hall

    2 years ago
    [root@abcxyz ~]# prefect backend server Backend switched to server [root@abcxyz ~]# prefect server start Pulling postgres ... done Pulling hasura ... done Pulling graphql ... done Pulling apollo ... done Pulling towel ... done Pulling ui ... done Creating network "prefect-server" with the default driver Creating tmp_postgres_1 ... Creating tmp_postgres_1 ... error ERROR: for tmp_postgres_1 Cannot start service postgres: driver failed programming external connectivity on endpoint tmp_postgres_1 (b11460d39882267bd238a301f9a0f073c30f25bdc724bb778c0ccadff2d96b88): Error starting userland proxy: listen tcp 0.0.0.0:5432: bind: address already in use ERROR: for postgres Cannot start service postgres: driver failed programming external connectivity on endpoint tmp_postgres_1 (b11460d39882267bd238a301f9a0f073c30f25bdc724bb778c0ccadff2d96b88): Error starting userland proxy: listen tcp 0.0.0.0:5432: bind: address already in use ERROR: Encountered errors while bringing up the project.
  • Michael J Hall

    Michael J Hall

    2 years ago
    It appears that the postgres port 5432 is already taken by another application.
  • Michael J Hall

    Michael J Hall

    2 years ago
    Is there any workaround to this?
    Michael J Hall
    Chris White
    4 replies
    Copy to Clipboard
  • Rizky Eko Putra

    Rizky Eko Putra

    2 years ago
    Hello, I have start prefect server with a config like this
    [server]
    endpoint = "http://<IP>:4200/graphql"
      
      [server.ui]
        
        graphql_url = "http://<IP>:4200/graphql"
    but when I open the UI, the value of this on
    Prefect Server GraphQL endpoint
    always http://localhost:4200/graphql have tried to change the API URL via UI, to
    http://<IP>:4200/graphql
    , this will affect only for that window browser, when I open on another incognito browser or another computer, that value reset again to http://localhost:4200/graphql... is there any mistake with the config that I used? thanks before
    Rizky Eko Putra
    1 replies
    Copy to Clipboard
  • b

    Bivu Raj

    2 years ago
    @Marvin let me be the winner !!